Over ons

Ralph Lauren, Crocs, SNS Bank en V&D zijn slechts een aantal namen op de klantenlijst van Stef en Jeroen van den Bosch. En dat is niet voor niets! Al van jongs af aan hielpen zij hun vader, die ook schilder was, mee in zijn bedrijf. Tijdens vakanties en vrije weekenden verdienden ze zo een zakcentje bij.

Rond hun twintigste begonnen Stef en Jeroen ieder een eigen bedrijf. Ook toen werkten zij al samen aan diverse projecten en wisten zij op de juiste momenten hun krachten te bundelen. Het bedrijf Vermeer schilderwerken uit Wormerveer was onder de indruk van de toewijding en vakkundigheid van de broers en deed hen een zakelijk voorstel dat ze niet konden afslaan. In de daaropvolgende jaren werkte Jeroen met plezier als bedrijfsleider voor Vermeer schilderwerken, maar het zelfstandig ondernemerschap bleef toch lonken. Stef werkte in die jaren als voorman en was inmiddels ook aan een nieuwe uitdaging toe.

Sinds 2009 werken de broers samen. Onder de naam Bosch schilders leveren zij kwalitatief hoogstaand werk waar ze met recht trots op zijn..

Vanaf 1 maart 2017 heeft Jeroen alleen het bedrijf voortgezet onder de naam Jeroen BoschSchilders. 

 
 
 

JEROEN BOSCH SCHILDERS

 

ONS WERK

 

CONTACT

          T: 06.30.36.86.33 (Jeroen)
T: 06.27.12.12.18 (Mathe)
E: jeroen@boschschilders.nl